De unieke kneepjes uit het teken-schildervak leren

Wil jij de unieke kneepjes uit het teken- schildervak leren van een professional.

 

Privé-les:

Op een makkelijke manier perspectieven, dieptes, schaduwen, verhoudingen, etc. weten neer te zetten als basis voor je toekomstige schilderijen.

Een basis voor een kloppende tekening, schets, schilderij in wat jij nodig hebt.

De grondbeginselen zodat je daarna alles op het gebied van tekenen en schilderen veel beter begrijpt, de keuze in wat je er mee wilt doen veel makkelijker maakt.

Om lekker verder te kunnen met je hobby of professionele werk in het tekenen, schilderen of te gebruiken in je werk. Van buiten de lijntjes tot realistisch.

Ook als je denkt niet te kunnen tekenen lukt het je met de tips en trucjes jezelf te verrassen.

 

Docent Annuska Jaspers begeleid je persoonlijk en/of live op een mooie en inspirerende manier door de stappen. Op jou niveau en geheel naar jouw wens.

 

Weet je niet goed wat je wilt, de stap nooit echt genomen of vind je het spannend en altijd al eens willen leren tekenen…

Dan is het goed mogelijk om er geheel blanco aan te beginnen. Niets moet! Annuska zorgt voor het vertrouwen en de veiligheid in wat jij nodig hebt.

Een privéles is anderhalf uur, zijn we waardevol en intensief bezig en krijg je gelijk veel tips en oefeningen om zelf (met evt een vervolgles) verder te kunnen in je proces.

Per individuele les 55 euro (2e persoon halve prijs)

 

Aanmelden: Stuur een mail naar info@createwise.nl of bel 0646442840.

Geef een reactie