Privéles tekenen-schilderen

Wil jij de unieke kneepjes uit het teken- schildervak leren van een professional.

 

Privé-les:

Op een makkelijke manier perspectieven, dieptes, schaduwen, verhoudingen, etc. neerzetten als basis voor je evt. toekomstige schilderijen.

Een basis voor een kloppende tekening, schets, schilderij in wat jij nodig hebt.

De grondbeginselen zodat je daarna alles op het gebied van tekenen en schilderen veel beter begrijpt, de keuze in wat jij wilt veel makkelijker maakt.

Fijn verder kunnen met je hobby of professionele werk met de techniek in het tekenen en schilderen. Van buiten de lijntjes tot realistisch.

Als je denkt niet te kunnen tekenen, lukt het je met de tips en trucjes jezelf te verrassen.

 

Annuska Jaspers begeleid je persoonlijk op een mooie en inspirerende manier door de stappen. Op jou niveau en geheel naar jouw wens.

 

Weet jij niet goed wat je wilt, de stap nog nooit echt genomen of vind je het spannend en altijd al eens willen leren tekenen…

Dan is het goed mogelijk om er geheel blanco aan te beginnen. Niets moet! Annuska zorgt voor het vertrouwen en de veiligheid in wat jij nodig hebt.

Een privéles is ruim een uur (afhankelijk van de wens), zijn we waardevol en intensief bezig en krijg je gelijk veel tips en oefeningen om zelf verder te kunnen in je proces.

 

Mogelijk vanuit PGB/ WMO/ ‘Ede doet mee’ in overleg.

Stuur een mail naar info@createwise.nl of bel 0646442840.

Geef een antwoord