Het lijkt zo normaal…  (Lees het verhaal vooral af😉)

 

Een ongeluk met ernstige gevolgen en met blijvend letsel aan mijn been/knie omdat deze zwaar verbrijzeld was, kan ik nu weer gewoon een rondje maken met de trappers van een fiets. Ik kan dus fietsen, zelfstandig! Ik kan er weer alleen op uit…wat een gevoel van vrijheid. Gaan wanneer ik wil, ergens heen in de buurt waar ik wil en hoelang ik wil. De ervaring hoe machteloos en afhankelijk je dan kan zijn, is verschrikkelijk. Gelukkig heeft mijn traumachirurg, dr V.d. Ham voor nu, mij nog mooi kunnen repareren. Ik kan nu kleine stukjes lopen, wat staan en ik kan na ruim een jaar weer “normaal” fietsen!

 

Respect voor alle gehandicapten! We moeten… sorry, mogen dankbaar zijn dat er taxi vervoer is, en dat zijn we natuurlijk ook;-) 

Wachten in de regen, storm, wind, volle zon, ergens in een hal, parkeerplaats of ongemakkelijk bij een afspraak die al even afgelopen is. Te vroeg of te laat ergens zijn, de onzekerheid wanneer, en of je optijd opgehaald wordt. Een dagdeel kwijt voor een kleine afspraak elders, altijd die onzekerheid. Altijd plannen en nooit spontaan kunnen komen of gaan. Een rechtstreekse rit naar huis of een afspraak gaat vaak via een onduidelijke en onzekere toeristische route, waar je ineens met anderen in de taxi zit en dan op volgorde eruit. De energie die dit allemaal kost, maar dat ik hier gebruik van kan maken… Laten we het klein houden, we hebben het hier alleen over het (taxi) vervoer. 

Dankbaar dat de taxi er is, dankbaar voor de mooie ritten met bijzondere verhalen van chauffeurs en mijn mede reizigers. Dankbaar met een lieve dochter Kim mijn privé chauffeur en mede eigenaar Create Wise, en hele lieve vrienden die mij een gevoel van zelfstandigheid en vrijheid konden en nog kunnen geven. Staan, lopen, fietsen en auto rijden is niet meer zo vanzelfsprekend.

 

Maar ik kan staan, ik kan lopen, ik kan fietsen en ik kan weer in mijn eigen atelier werken!

Positief en met veel passie. Een rijke kwaliteit die ik weer kan doorgeven aan mijn klanten en cursisten. Het herkennen en vertalen van creatieve uitingen, waaronder de innerlijke en creatieve wereld van jezelf.

Iedereen die wil, kan zijn eigen verlangen en wensen laten uitkomen in het #tekenen, #schilderen en nog veel meer…

 

Ik heb er heel veel zin in!

Zie ik jou vanaf het nieuwe schooljaar? 

Warme en creatieve groet,

Annuska Jaspers

Bennekom, Gelderland

Aanmelden of info: Info@createwise.nl

www.createwise.nl

Lessen

 

Geef een reactie