Over Annuska

Over Mij 

Mijn naam is Annuska,

Met mijn kunsten, zelfstandig bedrijfseigenaar – sociaal- maatschappelijk ondernemer binnen “Create Wise”, trainer, docent, coach, spreker en ervaringsdeskundige, voer ik mijn grootste passie en missie’s uit. De veelzijdige gesprekken, ondersteuning, begeleiding, alle creativiteit en er voor iedereen kunnen zijn, is wat mijzelf erg veel positieve energie geeft. Positieve gezondheid en dat kunst veel meer is, zijn mijn overtuigingen na ruim 12 jaar ervaring binnen mijn atelier/centrum.

Uit eigen ervaring hoe het leven kan lopen, is ons onafhankelijk zelfstandig centrum Create Wise er ook voor mensen met een kwetsbaarheid. Verbinden en herstellen doen we samen. Wij gaan voor iedereen en letterlijk samen zonder oordeel, hokjes en dossiers. Hieruit ontstaat de bedoeling van inclusieve samenleving en de verandering die zo nodig is!

Met Kwaliteit, Kracht en Inzicht te verbinden!

Annuska Jaspers / Eigenaar ‘Create Wise’ 

Meer Annuska:

 

Linkedin 🌱

 

 

 

 

 

One Response to Over Annuska

  • Hoi Annuska, wat een mooie werkomgeving heb je gecreëerd, zelf gedaan met overgave en passie. Een voorbeeld voor velen die een invulling willen geven aan hun leven.
    Succes Annuska
    Groet,
    Paul

Geef een antwoord