Thankful…
 
Het was in één woord “GEWELDIG”! 
 
Wat een inloop en wat een enthousiasme tijdens onze Open Dag op de locatie “Create Wise” in Bennekom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer dan 150 bezoekers en geïnteresseerden, warme chocomelk buiten en heerlijke alcoholvrije prosecco, koffie en thee binnen. 

   

De hele dag zijn alle docenten in gesprek geweest met potentiële klanten en nieuwsgierige bezoekers, iedereen was welkom. Er hebben zich heel veel mensen ingeschreven, goeie foto’s maken is er zelfs bij ingeschoten😊

 
Wat ben ik trots op dit team!
De samenwerking was TOP, het was een hele bijzondere, mooie en warme geslaagde dag. Alle vrijwilligers bedankt! 
 

Wetend dat Create Wise door mijn persoonlijke situatie een aantal maanden geleden aan een zijde draadje hing, ben ik hier heel dankbaar voor. 

Ik laat een zwaar jaar achter me. Het heeft mij als oprichter en zelfstandig ondernemer (9 jaar geleden) van Create Wise, nog ondernemender, creatiever en meer “wise” doen maken. Het liep al geweldig, mijn cursisten en klanten zijn altijd heel belangrijk voor mij geweest, zonder jullie geen passie voor mij!
 
Create Wise heeft een nieuw concept!
 
Een waar ik persoonlijk, maar ook de nieuwe docenten, een geweldige uitdaging aangingen. Het nieuwe concept is geslaagd!
Create Wise is breder geworden. Er zijn en komen er nog veel meer nieuwe mogelijkheden voor onze klanten maar ook voor ons docenten, coaches en ondernemers.
Dat Create Wise als centrum kan blijven bestaan is voor mij persoonlijk een droom die uitkomt. Vanuit de klant naar wens werken, maar ook vanuit mijn hart en het kunnen delen van kwaliteiten, kracht en inzicht.
 
Je kan onze ontwikkelingen blijven volgen via de site, Facebook of andere media.
 
Annuska

Geef een reactie