Een onthulling voor alle basisschool leerlingen in Bennekom en omgeving!

TADAA en groot tromgeroffel….we lanceren een een echt ‘Veilinghuis’ genaamd Veilinghuis Kidsie’s’
Voor alle Kinderen tussen de 6 en ongeveer 13 jaar in Bennekom en omgeving.

Culturele vereniging De Kijkdoos in Bennekom is weer een mooie samenwerking aangegaan met ‘Create Wise’ in Bennekom en hebben een geweldige activiteit bedacht voor alle basisschool kinderen in Bennekom.
Een activiteit met een kunstzinnige opdracht die spoedig bekend gemaakt wordt en waar je misschien zelfs wel een beetje beroemd bij kan worden 😉

Je hebt alle tijd en het enige wat je nu hoeft te doen is ons te volgen en jezelf aan te melden, je blijft dan op de hoogte en de rest volgt snel😃

Eerst willen we je vragen via Facebook en Instagram zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnen te vragen uit je hele omgeving om ons op deze pagina te volgen. Heb je geen Facebook of Instagram, geen probleem! Meld je dan aan via mail naar info@createwise.nl en vermeld daarbij ‘Veilinghuis Kidsie’s’ we houden je dan op de hoogte.

Dus ben je 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 of misschien wel 13 jaar oud? Meld je dan aan of vraag je ouders de pagina op Facebook en/of Instagram leuk te vinden zodat je niets hoef te missen.

Je schrijft je nergens voor in, je koopt niets en het is vrijblijvend, we verplichten je dus tot niets en zit je nergens aan vast. Meedoen kost dus ook niets, maar kan het je wel wat opleveren! Word jij een echte kunstenaar?

Je krijgt straks steeds meer informatie en kan je dat ook nog eens met je vriendje, vriendinnetje, vader, moeder, opa en/of oma delen of gewoon iets laten zien.

Uiteindelijke gaan we met deze activiteit werken naar een bijzonder doel dat tijdens de grote mensen kunstmarkt op zaterdag 7 juli 2018 zal plaats vinden met jouw als echte kunstenaar.

Heb je vragen of wil je je alvast inschrijven, mail dan gerust naar info@createwise.nl of gebruik het contactformulier.

Binnenkort meer 🙂

2 Responses to Veilinghuis Kidsie’s voor kinderen in Bennekom en omgeving!

  • Echt iets voormijn dochter Jeske

    • Wat leuk Yvonne en Jeske, zouden jullie je dan vrijblijvend via mail in willen schrijven met de nodige informatie: Naam, leeftijd, mailadres en evt telefoonnummer. we houden je dan op de hoogte en krijg je binnenkort meer informatie over wat we gaan doen.
      Facebook of Instagram ‘Veilingheis Kidsie’s’ volgen en delen is ook heel fijn 🙂

Geef een reactie