Wat kan ‘Create Wise’ geven

Wat kan Create Wise geven

 

Er is al enige jaren een verandering in de samenleving gaande, ook te merken in de behoefte welke mensen bij ons binnenkomen en dit breder wordt. Iets maakt dat wij groeien en er veel vraag naar is.

In ons centrum – atelier en maatschappelijke ruimte kan je een fijne plek hebben. Waar positieve aandacht en gehoord worden de basis is om je goed te mogen voelen en daarvoor ook de ruimte te krijgen. 

De basis ligt bij Create Wise o.a. in het (middel) tekenen, schilderen, creatief, maar ook zonder deze materialen bieden wij profecionele coaching, maatschappelijke ondersteuning, begeleiding, ondernemerssteun en workshops in veel meer. Daarin is veiligheid, vertrouwen, respect en begrip voor elkaar binnen Create Wise heel belangrijk.

Er is geen gevoel van anders zijn, wordt (h)erkenning en waardering gevonden en is er geen prestatiedrang en druk… iedereen is gelijk en uniek. 

De klanten, zelfstandigen en vrijwilligers binnen ons centrum komen uit alle lagen van de maatschappij en hebben verschillende achtergronden, ervaringen, opleidingen, kwaliteiten en talenten. Van midden in het leven, jong, oud, gezond tot ziek en verschillende maatschappelijke – sociale situaties. 

Onze visie bij Create Wise/het team is in ieders welzijn een zo’n mooi mogelijke balans te houden en/of een betere te vinden.

In verschillende lessen en workshops kan men meer zelfvertrouwen en eigenwaarde krijgen. O.a. werken aan trauma’s, burn-out, verlies/rouw, ziekte, niet zichtbaar ziek, beperking, perfectionisme, je zelfbeeld, bewustwording en groei als bv. ondernemer of zelfstandige.

Maar nog belangrijker: Je mag er zijn in wie je bent, jouw leven, jouw keuzes en jouw beleving. 

De resultaten zijn al ruim 11 jaar groeiend en de ervaring groot…dit heeft ‘Create Wise’ in Bennekom gemaakt waar ze nu staat. Een waardevol centrum waar steeds meer te vinden is in verschillende mogelijkheden, op een voor jouw zo prettig mogelijke manier.

Onze extra ruimte ‘Wise Experience’ verhuren wij en bieden daar ook de bovenstaande waarde als missie. 

Huur: Wise Experience

 

Annuska Jaspers

Eigenaar en oprichter Create Wise & Wise Experience Bennekom

info@createwise.nl

06.46442840

 

 

 

Geef een reactie