Wat kan ‘Create Wise’ geven

Wat kan Create Wise geven

Create Wise is een centrum voor kwaliteit, kracht en inzicht met 2 locatie’s in Bennekom.

Er is al enige jaren een verandering in de samenleving gaande, ook te merken in de behoefte welke mensen bij ons binnenkomen en dit breder wordt. Dit maakt dat wij groeien en er veel vraag naar is.

In ons centrum – atelier en extra maatschappelijke ruimte kan je een fijne plek hebben. Positieve aandacht en gehoord worden is de basis om je goed te mogen voelen en daarvoor ook de ruimte te krijgen.

Bij Create Wise ligt er een basis o.a. in het middel tekenen, schilderen, maar ook zonder deze materialen bieden wij professionele coaching / begeleiding,  maatschappelijke ondersteuning, meetings, dagbesteding en ondernemerssteun.

De klanten, zelfstandigen en vrijwilligers binnen ons centrum komen uit alle lagen van de maatschappij en hebben verschillende achtergronden, ervaringen, opleidingen, kwaliteiten en talenten. Van midden in het leven, jong, oud, gezond, beperkt tot ziek en verschillende maatschappelijke – sociale situaties. 

Onze visie is, in ieders welzijn een zo’n mooi mogelijke balans te houden en/of een betere te vinden.

Individuele begeleiding / dagbesteding, ondersteuning is mogelijk in een van onze lessen en mogelijk vanuit trauma, burn-out, verlies, rouw, eenzaamheid, huiselijk geweld, beperking, ziek, ect. Op een fijne manier werken we samen aan jouw groei en wens.

Heb jij een wens? En liever 1 op 1, klik dan ‘hier’.

Er is geen gevoel van anders zijn, wordt (h)erkenning en waardering gevonden en is er geen prestatiedrang en druk… iedereen is gelijk en uniek. Je mag er zijn in wie je bent, jouw leven, jouw keuzes en jouw beleving voor jong en oud.

De resultaten zijn al ruim 11 jaar groeiend en de ervaring groot…dit heeft ‘Create Wise’ in Bennekom gemaakt waar ze nu staat. Een waardevol centrum waar steeds meer te vinden is in verschillende mogelijkheden, op een voor jouw zo prettig mogelijke manier.

Online zijn er bij ons ook verschillende mogelijkheden, informeer hier gerust naar.

Annuska Jaspers

Eigenaar en oprichter Create Wise Bennekom

info@createwise.nl

06.46442840

 

 

 

Geef een reactie