Wat kan ‘Create Wise’ geven

Wat kan Create Wise geven

 

Er is al enige jaren een verandering in de samenleving gaande, ook te merken in de behoefte welke mensen bij ons binnenkomen en dit breder wordt. Iets maakt dat wij groeien en er veel vraag naar is.

In ons centrum/atelier kan je een fijne plek hebben. Waar positieve aandacht en gehoord worden de basis is om je goed te mogen voelen en daarvoor ook de ruimte te krijgen. 

De basis ligt bij ons o.a. in het (middel) tekenen, schilderen, creatief, maar ook zonder deze materialen bieden we coaching, maatschappelijke ondersteuning, begeleiding en workshops in veel meer. Daarbij is veiligheid, vertrouwen, respect en begrip voor elkaar binnen Create Wise heel belangrijk. Er is geen gevoel van anders zijn, wordt (h)erkenning en waardering gevonden en is er geen prestatiedrang en druk… iedereen is gelijk. 

De klanten en ondernemers binnen ons centrum komen uit alle lagen van de maatschappij en hebben verschillende achtergronden, ervaringen, opleidingen, kwaliteiten en talenten. Van midden in het leven, jong, oud, gezond tot ziek en verschilende maatschappelijke – sociale situatie. 

Onze visie bij Create Wise/het team is in ieders welzijn een zo’n mooi mogelijke balans te houden of een betere te vinden.

In verschillende lessen en workshops kan men meer zelfvertrouwen en eigenwaarde krijgen, kan men o.a. werken aan trauma’s, burn-out, verlies/rouw, beperking, ziekte, perfectionisme, zelfbeeld, bewustwording en groei als bv. zelfstandige. Maar nog belangrijker: Je mag er zijn in wie je bent, jouw leven, jouw keuzes en jouw beleving. Daar helpen wij bij!

De resultaten zijn al ruim 10 jaar groeiend en de ervaring groot…dit heeft ‘Create Wise’ in Bennekom gemaakt waar ze nu staat. Een waardevol centrum waar steeds meer te vinden is in verschillende mogelijkheden, en op een voor jouw zo prettig mogelijke manier.

Er zijn bijzondere ontwikkelingen in uitbreiding extra ruimte gaande waarin we de bovenstaande waarde nog meer gaan doorzetten.(sfeervol en prikkelarm)

 

Annuska Jaspers

Eigenaar en oprichter ‘Create Wise’ Bennekom

info@createwise.nl

06.46442840

 

 

 

Geef een reactie