WE ZIJN ONLINE 

Bijna voor de allerlaatste dag in 2017. We zijn online met de vernieuwde site van Create Wise!

Hartelijk welkom en leuk dat je komt kijken op dit Blog.

Een bijzonder jaar maar ook een heel heftig jaar, een jaar waar ik en Create Wise het Atelier en de praktijkruimte bijna stil hebben moeten leggen. Een passie met een geweldige locatie heeft ruimte moeten maken voor “tijd en herstel”. Het mooie aan dit jaar is, dat dit daardoor een bijzonder jaar is geweest! Zonder dit jaar was Create Wise nooit zo gegroeid en heb ik zelf veel geleerd!

We zijn aan de site van Create Wise en in het centrum nog een beetje aan het sleutelen, en de gezellige puntjes op de “i” aan het zetten, maar de basis is er en daar zijn we heel trots op.

Trots omdat Create Wise, create wise is en wij met meerdere docenten en coaches werken. Geen concurenten onder elkaar, want we zijn allemaal uniek! Passie, kwaliteit, kracht en inzicht zijn de sleutelwoorden en daar vallen voor ons de woorden plezier, gezelligheid, ontspannen en positiviteit vanzelfsprekend onder.

Hoe mooi is het dan dat we gelijk vanaf begin januari 2018 kunnen zeggen dat “WIJ” er klaar voor zijn, klaar om je deze Site te laten zien en je te ontvangen.

Vanaf dit moment kan je je inschrijven voor de teken-schilderlessen en/of een workshop of wil je graag meer informatie over de coaching die geboden wordt, je kan je vraag of aanmelding doen via een van de contact formulieren op de site.

Het “Centrum Create Wise” is vooral veelzijdig waar vanuit creativiteit gewerkt wordt. Van creatieve lessen tot begeleiding in het ondernemen. Create Wise werkt graag naar wens en is er voor iedereen die zich in iets van het bovenstaande herkent of wil gaan erkennen! 

Misschien heb je het al gezien, vanaf februari 2018 gaat ook de Webshop van Create Wise online. Daar gaan we vooral de nodige creatieve artikelen verkopen zodat je altijd verder kan met een schilderij of tekening. Of dat je spontaan nog een leuk cadeautje zoekt voor iemand. maar ook Create Wise zal Create Wise niet zijn, als er ook ineens iets anders verrassends op staat 🙂 Kwaliteit en service hopen we hierin te kunnen aanbieden maar kan afhalen een van de voordelen zijn.

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen op de site, plaats je evt vraag en/of opmerking via het contactformulier en reageer gerust op het BLOG! Positieve feedback en/of vragen zijn daar van harte welkom 🙂

 

Creatieve groet,

Annuska Jaspers

Oprichter Create Wise

 

Geef een reactie