Heb jij een wens

Wat is jouw wens! 

 

Er mogen zijn met vertrouwen, zelfverzekerdheid, balans, rust en meer duidelijkheid in jouw persoonlijke situatie.

Wat heb ‘jij’ hierin nodig

 

Annuska kan je professioneel begeleiden vanuit onrust, onzekerheid, eenzaamheid, angst, depressie, (levend-) verlies, rouw, ziek, beperking, trauma, verslaving, mishandeling/ huiselijk geweld, ect.

We gaan op zoek naar wat jij nodig hebt in een veilige ruimte en waar jij je goed bij voelt.

Wil jij een positieve verandering voor jezelf!

 

Voel je vrij voor een vrijblijvend kennismaking.

info@createwise.nl

Ook mogelijk vanuit een WMO of PGB indicatie. 

 

Directe mail naar Annuska: Klik hier  /  06-46442840

 

Reacties:

“Blij met waar ik nu sta. Waardevol en heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Door Annuska haar begeleiding heb ik meer ruimte en vrijheid gekregen om verder te gaan” 

“Na twee keer kon ik al veel makkelijker mijn angst en onzekerheid omzetten naar vertrouwen, ik begrijp mijzelf nu veel beter” 

“Wat een heerlijke warme locatie en fijne sfeer, het voelde gelijk goed. Geleerd hoe ik met mijn verdriet en pijn om kan gaan en ben nu veel sterker. Dankbaar en heb er weer zin in!”

“Annuska heb ik leren kennen als een empathisch, intuïtief, fijn en eerlijke vrouw die geen oordeel heeft en waar alles veilig bespreekbaar is. Haar kennis is groot en vond het heel bijzonder hoe ze de juiste handvatten wist te geven en het heel vertrouwd voelde”

“Met haar ervaring en kennis voel je je echt gehoord en is er een ‘echte’ hele fijne verbinding. Ik sta op de wachtlijst voor een psycholoog maar denk dat ik die niet meer nodig heb”

*Ook voor zelfstandig ondernemer/leidinggevende/organisatie/ect.

Annuska heeft het talent om aan te voelen waar je stokt in je ontwikkeling en wat je kunt leren/doen om verder te groeien. Ze reikt je deze mogelijkheden met respect en ruimte aan, zodat je zelf kunt kiezen hoe je hiermee verder wilt. Zo heeft Annuska mij vooruit heeft geholpen in m’n rol en houding als zelfstandig ondernemer. Ze zorgt voor veiligheid en een prettige sfeer en is een open en eerlijke gesprekspartner”

 

 

info@createwise.nl

“Create Wise” Bennekom